Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (2024)

Wie is TIMEBLOCKR en wat is T:MEBLOCKR? We vertellen je graag over ons. In 2015 zijn wij gestart met T:MEBLOCKR in zijn huidige vorm. We zagen in de markt een grote behoefte om intuïtief, laagdrempelig maar wel zeer volledig en vooral veilig een afspraak of reservering te kunnen maken bij diverse instanties. Van het UWV tot een badkamer specialist, van de gemeente tot het autobedrijf op de hoek. Je zal het misschien niet opmerken, maar meer en meer wordt er gewerkt op afspraak, niet alleen door de bedrijven en instanties, maar ook (onbewust) door jouzelf, want hoe fijn is het om de spaarzame TIJD die je hebt zo goed mogelijk in te zetten.

We werken hard aan ons afsprakenplatform T:MEBLOCKR. Dat doen we net onder de rook van Rotterdam met een club van inmiddels 20 Masters of T:ME. We zijn dus gevestigd in Nederland, maar de footprint van T:MEBLOCKR is inmiddels ook over de landsgrens heen. In België en zelfs Polen zal je T:MEBLOCKR inmiddels terugvinden. Dagelijks helpen we inmiddels 5 miljoen mensen en daar zijn we trots op!

Laat maar eens zien! Onze voordelen

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (1)

Het product

T:MEBLOCKR, Hét Online afsprakenplatform

Met ons afsprakenplatform bespaar jij super veel tijd en verleen je ook nog is een goede dienstverlening naar klanten of burgers. T:MEBLOCKR automatiseert én optimaliseert je planning. Je kunt het zien als je 24/7 collega waar klanten een afspraak kunnen maken. Gemakkelijk, 100% SaaS (software as a service) én veilig. Met ons verkrijg jij meer afspraken, minder no-shows en verleen je een betere dienstverlening. Het platform is volledig webbased. Zo hoef je niks te downloaden en is alles toegankelijk. Het platform is volledig integreerbaar in jouw website. Zo blijven klanten en burgers altijd in een vertrouwde omgeving. Volledig in je eigen huisstijl. We bieden ook een hele hoop features zoals Single Sign On, voor het gemakkelijk inloggen. Of narrowcasting, voor de juiste informatie voorziening op locatie. Alles voor een goede klantbeleving. Ook bieden we een eigen videobelplatform aan zodat je alles op één plek kan afhandelen.

Medewerkers hebben toegang tot afspraakbeheer, planning en agenda’s. Ook kunnen ze zelf eenvoudig afspraken maken via het platform. Onze aanpak heeft een minimale impact op het huidige bedrijfsproces en is snel realiseerbaar op basis van templates en best practises van een vergelijkbare organisatie. Je hoeft het wiel dus niet zelf uit te vinden. Wij ontzorgen jullie volledig tijdens en na de implementatie. Alles is altijd aanpasbaar, met T:MEBLOCKR heb jij 100% controle. Meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Voor retailers Voor overheidsinstellingen

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (2)

Onze visie

Onze kernwaarden

We hopen je al een goed beeld te geven over ons, maar waar staan wij eigenlijk voor? Met T:MEBLOCKR bedienen we dus al heel veel mensen en ook nog eens op diverse vlakken. Of je nu naar een keukenboer gaat, banden laat wisselen, een paspoort of uitkering wil aanvragen, T:MEBLOCKR zal zorgen dat je direct en wanneer jij dat wil terecht kan bij de juiste instanties. Precies dat is waar we voor staan. Veilig, vertrouwd, schaalbaar, maar zeker innovatief in oplossingen voor de TIJD en capaciTIJD. Niet alleen ONline, maar net zo makkelijk voor de telefoon of OFFsite.

Onze kernwaarden luiden:

  • Voldoening; Persoonlijke en professionele groei geven ons het inzicht dat bijdraagt aan onze effectiviteit.
  • Levensgeluk; Door met plezier te werken, zorgen we voor balans. Dit brengt ons gezondheid en waardering.
  • Verbinding; Werken met elkaar, afnemers en partners, vanuit gelijkwaardigheid en saamhorigheid, brengt ons loyaliteit en winstgevendheid in vele vormen.
  • Avontuur; Vanuit liefde en ontspanning ervaren wij vrijheid en maken we de stap naar vooruitstrevendheid.

Afsprakenplatform voor Automotive Afsprakensysteem voor financiële dienstverleners

Ons mission statement

'To become known as the Masters of T:ME and leaders in customer service and planning!'

Team TIMEBLOCKR

CEO

Even voorstellen; Rogier Verheij

Met een achtergrond in de accountancy en een trackrecord van ruim 30 jaar in het opzetten en ontwikkelen van software- en SaaS bedrijven in binnen- en buitenland, heb ik een zintuig ontwikkeld om trends in de markt te signaleren en hier in te springen. Ik heb er plezier in door intern de handen ineen te slaan en echt samen te werken met partners en klanten, markt te ontwikkelen en internationaal door te bouwen. Zo heb ik dat (in een ver verleden) o.a. gedaan voor WordPerfect, Novell, Mindwarp, Siebel (Oracle) en Qlik waarbij ik niet alleen Managing Director of bestuurder ben geweest, maar ook actief de organisatie mee ontwikkelde. In de Benelux, Noord- en Oost Europa, Asie en het Midden-Oosten. Later zijn daar gedelegeerd bestuur en commissariaat bij gekomen zoals onder andere bij TIS, Apsis, Avensia en Favro. In dit tijd besloot ik om met mijn familie in Zweden te gaan wonen en werk te combineren met buitenleven. Inmiddels ben ik weer woon- en werkzaam in Nederland en bouwen we met hart en ziel aan TIMEBLOCKR, om iedereen Baas over Eigen Tijd te maken. Wij zijn de masters of T:ME!

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (4)

Chief Sales Officer

Dennis Kapper

Al 24 jaar werk ik in en met telecommunicatie en IT. Eerst als actief en vrijwillig dienend militair (2000 t/m 2006) en daarna in de burgermaatschappij. Van werkplekondersteuning tot Directeur van een softwarebedrijf…het kan verkeren. Al sinds jonge jaren ben ik op zoek naar constante eigen ontwikkeling. Door zelf het initiatief te pakken ben ik gekomen daar waar ik wil zijn. Een succesvolle onderneming opzetten waarin passie en drive een groot onderdeel zijn. De ontwikkeling van TIMEBLOCKR staat nu altijd op 1. Met veel leuke collega’s en mijn Compagnon Rogier maak ik er een succes van. Op nummer 2 staan mijn hobby’s als mijn auto’s, motoren en mijn huis.

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (5)

Customer Succes Manager

Yentl Littel

Hoi, ik ben Yentl! Ik ben 37 jaar oud en heb twee hele lieve kinderen. Ik woon met veel plezier aan het heerlijke Voorne aan Zee, Brielle. Van origine kom ik uit Rotterdam, geboren en getogen. Ik ben dan ook veel te vinden in deze geweldige multiculturele stad.

Ik heb diverse opleidingen gedaan om er achter te komen dat mijn daadwerkelijke passie toch echt bij IT lag. Toerisme, Business Management naar uiteindelijk Particulier Digitaal onderzoeker. Het kwam mede door de werkervaring die ik tussendoor heb opgedaan bij Samsung Electronics, dat ik erachter kwam dat ik pas echt energie kreeg van IT. Ik hou van ontzettend van familietijd, we zijn vaak buiten te vinden met de hond. We houden van reizen en gaan dan ook graag op pad naar diverse steden. Winkelen en fine dining is ook echt favoriet.

TIMEBLOCKR Baas over Eigen tijd is het motto, ook voor ons als medewerkers. We mogen onze tijd zelf indelen, de vrijheid daarin is verademend. Ik kan hierdoor een goede balans vinden in werk en privé. Een leuke jonge groep mensen met veel ambitie en kennis is daarbij ook een absolute plus!

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (6)

Online Marketeer

Florian Lems

Ik ben 21 jaar oud en sinds 2023 werkzaam als Online Marketeer bij TIMEBLOCKR. Na het behalen van mijn havo diploma ben ik de opleiding Sportmarketing & Management gaan doen aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding is een zijtak van de opleiding Commerciële Economie. Ik ben gek op sport, waarbij voetbal mijn favoriet is. Ik doe dit dan ook al 15 jaar lang. Dat ik mijn liefde voor sport kon combineren met mijn interesse in marketing was voor mij een ideale uitweg. In juli 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding en kreeg ik de kans om echt aan de slag te gaan als Online Marketeer bij TIMEBLOCKR. Tot de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier en sta ik klaar om meer mensen Baas over eigen TIJD te laten worden.

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (7)

Chief Product Officer

Bob Moree

Mijn naam is Bob, 31 jaar. Als Product Manager bij TIMEBLOCKR houd ik me bezig met de vraag hoe we de gebruikers van het T:MEBLOCKR platform zo goed mogelijk kunnen helpen. Als eigenaar van een softwarestudio heb ik jarenlang SaaS applicaties voor verschillende startups ontwikkeld en deze kennis en ervaring breng ik hier graag in. Mijn academische achtergrond ligt in de filosofie, dus ver buiten de software wereld, hoewel analytische skills zeker belangrijk zijn voor een product manager. In mijn vrije tijd ben ik vooral gericht op mijn gezin en familie.

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (8)

Scrum Master Development Team

Paul Kannegieter

Mijn naam is Paul Kannegieter en ik werk nu een aantal jaar bij TIMEBLOCKR. Hiervoor heb ik ruime ervaring opgedaan in de IT (met name detachering) waardoor ik goed invulling kan geven aan mijn rol als Scrum Master. In deze rol ondersteun ik ons Development Team en ik doe dat in de brede zin van het woord. Vooral die diversiteit van werkzaamheden vind ik erg leuk aan mijn werk. Elke dag is dan weer anders. Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig, programmeer ik nog het een en ander en werk ik veel in en om het huis (soms tot verdriet van mijn vriendin 😊).

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (9)

Developer

Jis van Overschot

Mijn naam is Jis, ik ben 24 jaar oud en werk met veel plezier bij TIMEBLOCKR. Mijn avontuur bij dit bedrijf begon in 2017, toen ik als stagiair startte. De combinatie van uitdagende projecten en leuke collega’s zorgde ervoor dat ik hier ben blijven plakken. Nu ben ik een van de ontwikkelaars die dagelijks aan T:MEBLOCKR werkt. Ik kijk heel erg uit naar wat ik samen met het team in de toekomst ga bereiken.

Buiten werk heb ik interesse in bergklimmen. Dit komt doordat ik zes jaar van mijn jeugd in Italië heb gewoond en daar de sport heb ontdekt. Daarnaast heb ik enkele jaren geleden fotografie als hobby opgepakt. Af en toe maak ik ook foto’s voor TIMEBLOCKR, dus misschien kom je mijn foto’s wel eens tegen!

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (10)

Business Development & Sales

Walter Akkermans

Ik ben Walter, 35 jaar. In de rol van Business Development en Sales richt ik mij op nieuwe klanten, om te overtuigen hoe T:MEBLOCKR hun organisaties verder helpt. Daarnaast is een onderdeel van mijn werk accountmanagement voor de grote klanten, met bijvoorbeeld gesprekken over de bredere inzet en optimalisaties van ons afsprakenplatform. Ik ben ook betrokken bij de marketing en het uitwerken van nieuwe functionaliteiten, vanuit onze klantbase en de marktontwikkelingen. Mijn achtergrond is Bedrijfskunde met als master Strategisch Management. Ik heb hiervoor een eigen bedrijf gehad en inmiddels verkocht. Het ondernemen vond ik erg leuk en door de vrijheid en dynamiek bij T:MEBLOCKR kan ik dat nog steeds. Hoe T:MEBLOCKR complexe organisatieprocessen vereenvoudigt, vergemakkelijkt en optimaliseert vind ik heel leuk. In mijn vrije tijd houd ik van outdoor; wintersport, hiken, mountainbiken en reizen.

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (11)

Wie is TIMEBLOCKR? - Over ons (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6193

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.